Loading...
over 2017-12-20T12:02:22+00:00

Uplifting Connections is een initiatief van Maria Mazarakis en Raymond Witvoet.

We zijn Uplifting Connections gestart vanuit de wens om avonden van blijvende betekenis te organiseren. Vanuit de visie dat we elkaar nodig hebben om naar een hoger niveau van ontwikkeling te komen. Vanuit de wens om mensen aan elkaar en aan het innerlijk vuur te verbinden. Vanuit de gedachte dat elke eerste aanzet tot actie vanuit inspiratie ontstaat. Vanuit de hoop de het niet bij het bezoeken van een event blijft maar dat vooraf, tijdens en erna de mogelijkheid is en blijft om met elkaar uit te wisselen. Vanuit het verlangen om elkaar te verwonderen en geraakt te worden.

Dat is wat ons verbindt en dat is wat ons drijft.

Wat drijft jou, waar zit jouw vuur?

Ga je met ons en vele anderen op onderzoek?

Welkom!

Maria en Raymond

Maria Mazarakis. Ik ben inspiratievrouw en eigenaar van het Inspiratiehuis Arnhem.

‘Leef je droom nu en bewaar hem niet voor later’ is mijn levensmotto. Deze leef ik, meest van de tijd. Mijn dromen realiseer ik vooral door het toeval te organiseren, want ik geloof dat toeval bestaat én dat je dat kunt organiseren. Toeval zegt eigenlijk dat alles precies getimed op je pad komt; het valt je toe op het moment dat je er aan toe bent. Dat is mijn levensinstelling geworden en dat maakt mijn leven best avontuurlijk. Een heldere stip aan de horizon is dan wel belangrijk en weten dat verschillende wegen naar die stip toe leiden. De wegen worden me als vanzelf aangereikt. Om die wegen te zien en te bewandelen heb ik een leeg hoofd nodig, veel vertrouwen en ook een portie moed en lef.

Verwondering is het sleutelwoord van waaruit ik leef en werk. Het maakt me nieuwsgierig, nodigt mij uit tot nieuwe verkenningen en het opent mijn geest en hart om (nieuwe) wegen te bewandelen. Vanuit verwondering is het overigens ook veel gemakkelijker om verbinding te maken. Zo kom je samen veel verder, vooral als je niet gelijk denkt, voelt of handelt.

Als ervaringsdeskundige,

  • Coach ik mensen die hun (werk-) leven willen vervolmaken, in plaats van vol-maken;
  • Organiseer ik het InspiratiePodium, ook binnen en voor bedrijven;
  • Ontsluit ik inspiratie binnen bedrijven, zodat er weer beweging mogelijk is;
  • Ben ik initiator van de community ‘Uplifting Connections, creating curiosity
  • Begeleid ik de leergang ‘Leef je droom en organiseer het toeval’;
  • Geef ik lezingen en omlijst deze muzikaal;
  • Schrijf ik een boek over de kracht van de achterkant van je C.V.; wanneer je je leven achterwaarts begrijpt is het zoveel gemakkelijker om het voorwaarts te leven.

Raymond Witvoet

Met een professionele carrière van meer dan 20 jaar waarvan de laatste 10 jaar als organisatie adviseur bij Syntens, breng ik een ruime ervaring met zeer diverse managementvraagstukken. Complexe fusietrajecten, strategische en organisatorische ontwikkeling, ingrijpende reorganisaties, alles kwam voorbij bij de begeleiding/advisering van een grote reeks diverse MKB-bedrijven. Het zwaartepunt lag voor mij indertijd vooral ook op het gebied van innovatie en sociaal ondernemen. Daar heb ik veel ervaringen in opgedaan.

De laatste jaren heb ik mij ook verdiept in persoonlijk leiderschap en intrinsieke motivatie, waardoor ik een breed pallet van harde en zachte elementen tot mijn beschikking heb. Mijn bijdrage ligt daarmee vooral op het succesvol helpen vormgeven en inrichten van organisaties, waarbij de resultaten, de menselijke maat en de toekomstbestendigheid een bepalende rol spelen.

Als voormalig Nederlands kampioen snowboarden weet ik uit eigen ervaring dat voor een optimale performance plezier enorm belangrijk is en hoe dit de intrinsieke motivatie voedt en flow mogelijk maakt.

In de pionierstijd van het internet bij World Online, ben ik zeer vertrouwd geraakt met snel veranderende omgevingen, steeds wijzigende businessmodellen en het structureel monitoren van de juiste financiele basis.

Uit mijn tijd als organisatie adviseur breng ik, naast ruime coachingservaring, een breed arsenaal aan modellen en methodieken mee zoals bijvoorbeeld Lumina Spark en dialoog.

In combinatie met een groot netwerk, mijn sterke conceptuele, inspiratiegedreven, ongedwongen en behoedzame eigenschappen weet ik waar nodig bruggen te bouwen en altijd een veilige ruimte ruimte te creëren waarin individuen en teams stappen kunnen zetten om te excelleren.

Spring naar werkbalk