Uplifting Connections thema avond ‘Hoe vindt het leven jou?’

Een avond over de zoektocht van het leven met Lenny Kuhr en Ivo Valkenburg.

Vrijdagavond 26 april is er in Inspiratiehuis Arnhem een bijzondere ontmoeting tussen Ivo Valkenburg, bedrijfsadviseur, schrijver van het boek Louter Leven en initiatiefnemer van het platform lovemadevisible.eu, over de keuze voor het pad van de liefde en zangeres en schrijfster Lenny Kuhr. In haar laatste boek Gekust door de Eeuwigheid vertelt zij over haar eigen zoektocht en spirituele ontwikkelingen. Deze avond is de vervanger van de op 1 maart wegens ziekte gecancellede avond.

Op deze avond vol bezinning en helderheid beginnen we met het inspiratiepodium waarop zowel Lenny Kuhr als Ivo Valkenburg vertellen over de achterkant van hun CV. Welke wendingen namen hun levens en wat waren cruciale betekenisgevende momenten?

We vervolgen de avond met een interview door organisatoren Maria Mazarakis en Raymond Witvoet. Wat hebben het pad van de liefde en de kus van de eeuwigheid met elkaar te maken en wat vertelt ons dat over het leven dat wij nu met elkaar leven? Wat zijn zij tegengekomen op hun zoektochten, waar moesten ze doorheen, wat raakte hen, welke weerstand kwamen ze tegen buiten en binnen zichzelf? Het is een avond over het zoeken naar het goud waar de troubadour, de vinder van het goud misschien wel de mooiste metafoor voor is.

Na een eerste gedeelte met de achterkanten van de CV’s en het interview bestaat het tweede deel van de avond uit een gezamenlijke verkenning rondom de vraag hoe vindt het leven jou?

De avond zal worden omlijst door muziek en natuurlijk de ruimte om met elkaar over het gesprokene uit te wisselen. Er is gekozen voor een vrijdagavond om de overpeinzingen de rust en de ruimte van het weekend te gunnen.

Prijs:  24,50 (inclusief koffie en thee. De avond wordt georganiseerd zonder winstoogmerk, de opbrengsten worden gebruikt voor een bijdrage aan de sprekers)

Lokatie: Inspiratiehuis Arnhem

Datum: 26 april 2019

Tijdstip: Inloop 19.00, aanvang 19.30, einde 21.30

Meer informatie over de sprekers vindt u hier.